Learn2Study biedt bijlessen aan op alle niveau’s en voor meerdere vakken. Van basisonderwijs tot VWO 6, maar ook HBO en WO behoren tot de mogelijkheden. Wanneer een leerling moeite heeft met één of twee vakken is bijles vaak een effectieve manier van begeleiding. In deze vorm van één-op-één begeleiding kan de docent intensief met de leerling werken aan specifieke en vakinhoudelijke problemen.

Individuele bijles

In een wekelijkse bijles werkt de docent met de leerling zowel aan vakinhoudelijke als didactische aspecten.

De eerste bijles zal worden benut om te kijken of en waar de leerling een achterstand heeft met de stof. Zo ja, dan wordt er een plan opgesteld om deze achterstand weg te werken. Vervolgens wordt de verdere stof behandeld en waar nodig geoefend. Ook besteden we in de bijles aandacht aan de manier van leren en helpen we de leerling daarbij. 

Groepslessen

Learn2Study biedt ook de mogelijkheid tot groepslessen. Leerlingen van hetzelfde niveau, vak en school, kunnen in plaats van een individuele bijles ook een groepsles krijgen. Voorwaarde hiervoor is dat de leerlingen ongeveer hetzelfde niveau en dezelfde problemen hebben.

Meer informatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen of het formulier invullen voor een vrijblijvend informatiegesprek.